• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Actueel
Categorieën
Douglas

OVER DOUGLAS

  Douglas

Het succes van Douglas is gebaseerd op helder gedefinieerde doelstellingen: eenduidige uitstraling en naamsbekendheid, gecombineerd met continue drang tot optimalisatie van het concept en de beleving voor de klant.

De lifestyle filosofie van Douglas is gebaseerd op:

 • Expertise: eersteklas service en kwaliteit voor de klant
 • Ervaring: grootste beauty assortiment voor de klant
 • Empathie: top ambiance voor de klant

DOUGLAS FRANCHISE

  Douglas is op zoek naar enthousiaste ondernemers met dezelfde lifestyle filosofie.

De mogelijkheid tot franchise binnen de Douglas formule biedt lokale ondernemers in de parfumeriebranche de kans om deel uit te maken van een ijzersterke, landelijke retailformule met de daarbij behorende schaalvoordelen.

Franchising bij Douglas betekent een dynamische wisselwerking tussen lokaal ondernemerschap en een nationale formule.

Wilt u uw kansen op omzet vergroten door uw assortiment uit te breiden, door bescherming van uw marktgebied en door gebruik te maken van een krachtig marketingprogramma? Staat de filosofie van Douglas u aan? Dan is franchising bij Douglas iets voor u!

Huidige franchisers over de samenwerking met Douglas:

Gevel Gorinchem

Douglas Gorinchem:
Dhr. Baan (eigenaar):”In retail is het de meest ideale situatie wanneer je jezelf met je winkel bij de sterkste formule kunt aansluiten. Reeds enkele jaren is dat voor mij Douglas. Een filiaalorganisatie is heel anders geregeld dan wij als zelfstandig ondernemers gewend zijn. Dit biedt een stabiele basis om de komende jaren een formule neer te zetten die staat als een huis. Met het hele team geloven we dat Douglas perfect past bij onze klanten, maar ook bij onszelf.”

Gevel Velp

Douglas Velp:
Dhr. Pijl (eigenaar): “De bewezen formule van Douglas, samen met hun marketingondersteuning en unieke merkaanbod, biedt een zeer stabiele basis. We slaan hiermee een weg in die ons voor nu en in de toekomst verdere groeikansen biedt. De gezamenlijke doelstelling is om ondernemerskracht en klantcontact te bundelen. Door deze sterke franchiseformule kunnen we het beste uit beide werelden combineren.”

Gevel Velp

Douglas Sneek:
Mevr. Bloksma (eigenaresse): "Ik zit al meer dan 20 jaar als zelfstandige in 't vak en heb nu de stap naar Douglas franchisenemer gemaakt. Hiermee komt een wens uit. De stap naar een nieuwe locatie, een grotere winkel met een groter assortiment is waar ik altijd van heb gedroomd. De Douglas formule biedt me een immense hoeveelheid marketing die je als zelfstandige nimmer kunt evenaren. Dat gecombineerd met sterke inkoop zijn voor mij fundamentele pilaren om een solide toekomst op te bouwen. In Douglas vind ik een stabiele partner en marktleider waarmee ik mijn winkel kan onderscheiden. Een goede franchise formule met ruimte voor ondernemerschap, dat is waar ik trots op ben."