• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Alles over Douglas

U wilt graag meer weten over Douglas en onze bedrijfsfilosofie? U wilt misschien zelf onderdeel van de onderneming worden? Lees dan verder en ontdek de wereld van Douglas!Parfumerie Douglas

Succes is geen toeval! Competentie, kwaliteit en een sterke klantenbinding hebben Douglas tot Europees marktleider in de parfumerie-branche gemaakt. In de meer dan 1000 parfumerieën in binnen- en buitenland zorgen onze medewerkers ervoor dat uw wensen in vervulling gaan. Alle informatie over de onderneming Douglas en de servicegerichte bedrijfsfilosofie vindt u onder de rubriek Over Douglas.

Store Finder

U bent op zoek naar een Douglas store bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige Store Finder! Hiermee vindt u Douglas in uw omgeving met informatie over openingstijden en speciale service-aanbiedingen.

Vacatures

Het geheim van ons succes berust op competentie en kwaliteit in combinatie met het enthousiaste engagement van onze medewerkers. Wilt u ook onderdeel van Douglas worden? Kijk dan bij onze vacatures voor de veelzijdige mogelijkheden bij Douglas! We zien uw sollicitatie graag tegemoet!

Douglas Holding

Douglas Holding AG is de leidende Europese lifestyle groepering binnen de detailhandel. De afzonderlijke dochtermaatschappijen – zoals Parfumerie Douglas – zijn krachtige detailhandelsondernemingen die in hun branche tot de trendzettende marktleiders behoren. Neem een kijkje op de website van de Douglas Holding voor alle wetenswaardigheden rondom de Douglas Group.

Copyright

Alle berichten, beelden en het design van de internetpagina’s van online shop van Douglas dienen uitsluitend voor eigen of intern gebruik van onze klanten. Het gebruik ervan geschiedt op eigen risico. Douglas kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor een tijdelijke onderbreking van deze dienstverlening en eventuele gevolgschade hiervan. U bezoekt de online shop van Douglas op eigen risico. De inhoud van deze website is conform §4 en §§87 v.v. van de Duitse Auteurswet beschermd.

Het reproduceren, kopiëren en afdrukken van de website en de inhoud van de website (in het bijzonder foto's, graphics en video's) is toegestaan ten behoeve van het doen van een bestelling in de online shop van Douglas op douglas.nl. Elke verdere bewerking, vermeerdering, verdeling en/of openbare weergave overschrijdt het gangbare gebruik en is een inbreuk op het auteursrecht. Het schenden van auteursrecht wordt opgespoord en de schender wordt verplicht tot een schadevergoeding en ontvangt een verbod om de website te betreden. Tevens zal er strafrechtelijke vervolging plaatsvinden. Het op douglas.nl gebruikte beeldmateriaal is voor Parfumerie Douglas vervaardigd of is door leveranciers en partners ter beschikking gesteld. Beeldmateriaal dat verkregen is via BigStockPhoto zijn met de daartoe behorende licenties overgenomen.

Handelsmerken

De bedrijfsnaam, het bedrijfslogo, de paginatitels en navigatiebalken, grafieken en symbolen zijn geregistreerde of wettig gedeponeerde handelsmerken van Parfümerie Douglas GmbH. Alle andere op onze website geciteerde handelsmerken, productnamen, bedrijfsnamen en logo’s zijn exclusief eigendom van de betreffende eigenaar. Alle rechten zijn voorbehouden.