• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Retourneren


Retourzendingen

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid uw bestelling conform de in onze algemene voorwaarden vastgelegde termijnen te retourneren. Meer over het retourneren van bestellingen via de Douglas Online Shop leest u in onze algemene voorwaarden. U kunt zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. U dient de bestelde producten en eventueel ontvangen samples en cadeaus in goede en ongebruikte staat en in de originele, ongeopende verpakking te retourneren. Bij elke bestelling treft u een retourformulier aan. Heeft u geen retourformulier ontvangen? Voeg dan een notitie toe aan uw pakket met uw bestelnummer en de reden van retourneren.

Retourzendingen vanuit Nederland

U kunt uw producten retourneren door het samen met uw retourformulier als pakket aan te leveren bij een DHL ServicePoint. Tevens is het mogelijk om uw producten samen met het retourformulier en de factuur te retourneren in een Douglas store. Als extra service brengt de Douglas Online Shop u geen kosten in rekening voor het retourneren van uw bestelling.

Retourzendingen vanuit België

Bij een retourzending vanuit België neemt u contact op met onze klantenservice via 088 - 368 45 45 of stuurt u een e-mail met uw contactgegevens en bestelnummer naar klantenservice@douglas.nl om uw zending aan te melden. Tevens ontvangen wij graag uw IBAN (International Bank Account Number) en tenaamstelling om de eventuele terugbetaling van uw retourzending in orde te maken.

U ontvangt vervolgens per e-mail een retouropdracht die u op uw retourzending kunt bevestigen en afgeven bij een bpost-afhaalpunt bij u in de buurt. Als extra service brengt Parfumerie Douglas u geen kosten in rekening voor het retourneren van uw bestelling.

Vouchers en coupons

Wanneer u gebruikmaakt van een vouchercode of couponkorting geldt in sommige gevallen een minimum netto te besteden bedrag. In het geval van een retour blijft het netto te besteden bedrag van toepassing. Mocht u door het retourneren van een product of producten beneden het minimum netto te besteden bedrag komen, wordt de volledige couponkorting met de retour verrekend.