• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Verzending & levering


Afhalen bij een DHL ServicePoint

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op te halen in een van onze Douglas stores of bij één van de vele DHL ServicePoints. Voor DHL ServicePoints geldt dat uw bestelling 7 dagen voor u bewaard blijft. Na deze termijn wordt uw bestelling geretourneerd naar de Douglas Online Shop. U ontvangt dan automatisch uw betaalde bedrag terug. Let op! Neem voor het afhalen van uw bestelling altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Afhalen bij een Douglas store

U kunt uw bestelling laten afleveren bij een Douglas store naar keuze. Kiest u ervoor om uw bestelling af te halen in een Douglas Store, dan wordt uw bestelling hier 14 dagen voor u bewaard. Na deze termijn wordt uw bestelling geretourneerd naar de Douglas Online Shop. U ontvangt dan automatisch uw betaalde bedrag retour.

Product reserveren in een store

Het is mogelijk om via de Online Shop een product te reserveren in uw favoriete store. De store houdt het product in dit geval voor een bepaalde tijd voor u vast. Om een product te reserveren in de store klikt u op de betreffende productpagina op de button 'Reserveren in uw favoriete store'. Controleer vervolgens de beschikbaarheid van het product in een store bij u in de buurt. Wanneer u een store gevonden heeft waar u het product op kunt halen, klikt u op 'Reserveer nu'. U ontvangt een e-mail met een bevestiging zodra u het product op kunt halen.

Zelf uw aflevermoment kiezen

Het is tevens mogelijk om zelf het gewenste aflevermoment te kiezen. Dit kan tot zeven dagen vooruit, waarbij u kunt kiezen voor levering overdag (9:00 - 14:00 of 15:00 - 18:00), afhankelijk van uw postcodegebied of avondlevering (17:30 - 21:30). De keuze voor een aflevermoment kunt u selecteren in stap 2 van het bestelproces, nadat u uw gewenste afleveradres heeft aangegeven. Voor leveringen in België is het kiezen van een aflevermoment niet mogelijk.

Same Day Delivery (vandaag in huis)

Wilt u uw favoriete beautyproducten bestellen en deze dezelfde dag nog ontvangen? Dat kan! Als uw afleveradres zich in het postcodegebied bevindt waarvoor deze levering mogelijk is, dan kunt u van maandag t/m vrijdag profiteren van Same Day Delivery. Plaats uw bestelling vóór 10:00 uur en selecteer de afleveroptie ‘Same Day Delivery’. Uw pakket zal dezelfde avond worden verzonden en bezorgd door Red Je Pakketje. De kosten voor deze aflevermethode zijn €3,50.

Voorwaarden

Same Day Delivery is enkel mogelijk voor bestellingen met een afleveradres in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het aflevermoment is tussen 18:00 en 22:00. Same Day Delivery is niet mogelijk op zaterdag, zondag en op feestdagen. Het is niet mogelijk om een Same Day Delivery bestelling bij een DHL Service Point of in een Douglas Store af te laten leveren.